USPJESI REMETSKIH OSNOVNOŠKOLACA NA DRŽAVNIM NATJECANJIMA

I OVE GODINE SU REMETSKI UČENICI, PRAĆENI SVOJIM MENTORIMA, SUDJELOVALI NA BROJNIM NATJECANJIMA NA KOJIMA SU DOSTOJNO PREZENTIRALI SVOJU ŠKOLU

Najzapaženiji rezultat ove školske godine ostvario je Zvonimr Idžotić koji je na 59. natjecanju mladih tehničara Republike Hrvatske proglašen najboljim u području strojarskih konstrukcija. Njega je za ovo natjecanje pripremao prof. Josip Podoreški.

dntk1

Profesorica Ksenija Krušić već godinama poslovično dobro priprema učenike  za geografska natjecanja. Ove godine je, nakon filtera općinskog i županijskog  natjecanja  na državno natjecanje se plasirao Andrija Vrbanc (6.razred). Zauzeo je odlično 4. mjesto. Postolje tj. 3.mjesto, mu je izmaklo za samo 2 boda ali se može pohvaliti da je njegov praktični rad bio najbolji.

Osim njih na državnom natjecanju iz matematike sudjelovali su Tonka Šegvić (7c, mentor Katarina Kukić) i Relja Šegvić (6d, mentor Asmir Biščević) koji su pohvaljeni za svoje sudjelovanje.

Valja istaknuti i osmašicu Andreu Sviličić i njezinu mentoricu Ivanu Domović koje su sudjelovale na 26. LiDraNu, državnoj smotri literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva djece i mladih, učenika osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske, održanoj je u Primoštenu od 20. do 24. ožujka.

Odgovori