REMETSKI JUDAŠI S 4 MEDALJE IZ JASKE

PROŠLU SUBOTU SU ČLANOVI JK “REMETE”  BILI NA MEĐUNARODNOM TURNIRU “KUP JASKE” U JASTREBARSKOM.

Na natjecanju su sudjelovali judaši mlađih uzrasta iz 28 klubova BiH, Ukrajine i Hrvatske.

Ema Pašiček je osvojila prvo mjesto u kategoriji -36 kg (U10) a Matej Šafran je u konkurenciji s protivnicima koji imaju više pojaseve (i više kilograma) odnio zlato u kategoriji -50 kg (U10).

U istom uzrastu ( U10) najžešća je konkurencija bila u kategoriji -38 kg. Među jedanaest boraca bili su  Marko Mandić i Vladislav Grego. Marko je pobijedio u 3 borbe, jednu izgubio i dočepao se 3.mjesta i brončane medalje. Vlad je ostavio srce na tatamiju ali mu je nedostajalo iskustva i sreće za pobjedu.

U10M_postolje

Vid Premerl (-46, U12) je imao najžešći okršaj od svih remetskih judaša. On je u uzbudljivoj eliminacijskoj borbi protiv Gustetića (JK “Lika”) nakon što je gubio na waza-ari, uspio izjednačiti. Nakon regularnog djela borbe, u borbi za “zlatni bod” umorniji Vid je posustao i izgubio na shido (kaznu). U borbi je dobio i udarac u glavu ali se uspio oporaviti i krenuti u sljedeću borbu. Nažalost nije mu ostalo dovoljno snage pa se morao pomiriti s porazom.

Posljednja je na tatami izašla Tea Čorak ( -40 kg, U14). Ona je s jednom pobjedom u konkurenciji 5 judašica osvojila broncu.

Odgovori