I NAKON LJETA ZADRŽITE FORMU, NARAVNO UZ – IVANU I ZUMBU !

Volite vježbati, a na latino zvukove, nezamislivo vam je mirno sjediti?

Sigurno vam je netko pričao kako je krenuo na zumbu ili kako misli krenuti. Možda i sami redovito idete na zumbu. A možda ste još uvijek među onima koji su za zumbu čuli, iako zapravo ne znate što točno zumba fitness je.
Zumba je plesni fitnes program koji je osmislio kolumbijski plesač i aerobic  trener Albert ”Beto” Perez još davnih 90-ih.
Satovi zumbe uglavnom traju sat vremena i vode ih licencirani instruktori organizacije Zumba Fitness.
Vježbe uključuju glazbu u kojoj se izmjenjuju brzi i spori ritmovi, kao i vježbe snage.
Glazba uz koju se vježba tipična je latino glazba raznih stilova – salsa, mambo, flamenco, chachacha, samba, hip hop, tango….
Zumba ciljano djeluje na trbušne mišiće, bedre, ruke, ali i na ostatak tijela i ona je osmišljena za oblikovanje tijela .
Uz to efikasno utječe na vaš kardio-vaskularni sustav i povećanje dotoka kisika u organizam.
 REMETE40
 Baš zbog raznih programa vježbanja, zumba je sigurna za sve uzraste.
 Osim što je odličan i zabavan način za pokretanje cijelog tijela te održavanje kondicije, odlična je i kao borba protiv suvišnih kilograma budući da jedan sat zumbe sagorijeva u prosjeku između 500 i 1000 kalorija.
Zbog svoje učinkovitosti, upravo je zumba odabir mnogih celebrityja poput jennifer Lopez, Emme Watson, Shakire, Victorie Beckham, Natalie Portman…
Stoga, ako želite ojačati tijelo, utegnuti se ili se riješiti viška kilograma, a još uvijek ne znate kakvim biste se oblikom tjelovježbe bavili, isprobajte zumbu! Mi vjerujemo da je osvojila svijet s razlogom!
No najvažnije od svega, kao što mnogi polaznici potvrđuju – tajna je u osjećaju sreće koji vas obuzme prilikom plesa.
Zaplešite, nasmijte dušu i tijelo uz zumbu!!

Krećemo i ove jeseni uz Zumba veselu ekipu!

 

fl

Odgovori