TATE KRSTILI MOŠT, KLINCI OSVAJALI MEDALJE

REMETSKI JUDAŠI SE ODLIČNO BORILI U JASKIProšle subote u Jastrebarskom je uz krštenje održan i tradicionalni judo turnir na kojem je sudjelovalo petstotinjak natjecatelja iz 38 klubova BiH i Hrvatske.

Na Turniru je u svim uzrastima  (U8 – U16)sudjelovalo i 11- ero Remećaka koji su pokazanim pristupom i znanjem razveselili trenera Aleksandra Buluta.

Prvi se borio najmlađi od trojice Premerla, Nikola koji je osvojio 3.mjesto (U8, -38kg.

Iako su na najviše postolje stali,pobjedivši u 3 borbe, Nala Pleteš (U10, -22kg) i Borna Kolak (U10,-24kg) trenera su osobito razveselili nastupi Bartola Premerla (U12,-46kg),Viktora Kašnera (U12,-42kg) i Grgura Milinkovića (U10,-30kg).Bartol je napokon uspio svoju silnu želju pretočiti u pobjede i osvojiti srebrnu medalju.Viktor je uspješno prešao u novu težinsku kategoriju u kojoj je završio na 3.mjestu a Grgur je vrlo dobro odradio četiri borbe da bi posustao tek u borbi za brončano odličje i tako završio na 5.mjestu od 19 natjecatelja. Nije razočarao ni Ivan Sudić (U10, -27kg) koji je nakon pobjede u 1.kolu najbrojnije kategorije turnira (21) drugu borbu izgubio u zlatnom bodu i tako potrošio snagu za repesažnu koja mu nije omogućila proboj do medalje.

Svoje nastupe u novim kategorijama imali su i Tea Čorak (U16, -52kg) koja je bila 3., Marko Mandić (U12,  -50kg) koji je osvojio 5.mjesto i Vid Premerl (U14,-60kg) koji je natjecanje završio na 7.mjestu.

Odgovori