NA LOKALNIM IZBORIMA GLAS BIRAČA VRIJEDI NAJVIŠE

Danas i sutra očekujte žestoku navalu na vaše brifkasle.

Stranački i ini volonteri u ova dva dana zdušno će prionuti završnoj fazi predizborne kampanje utrpavanjem promidžbenih materijala u poštanske sandučiće. Ako se zateknete na pravom mjestu, u pravo vrijeme, možda vas zapadne i kakva kemijska ili možda čak, tradicionalna, šilterica.

Sad kad smo već  postali pomalo zasićeni demokracijom kojoj smo se tako zdušno nadali valja nam izaći na izbore  na kojima biramo face koje su tu do nas, naše susjede. Oni su,  za razliku od nas koji samo jamramo, odlučili napraviti iskorak i promijeniti stvari tu pod vlastitim nosom. U tome i jest bit lokalnih izbora.

Naime upravo je spuštanje izbora na lokalnu razinu pomoglo ubrzavanju rješavanja nekih infrastrukturnih problema u Remetama i Maksimiru. Lokalna i mjesna samouprava trebaju se i nadalje razvijati i jačati. Iz njih treba izvlačiti buduće političke predstavnike za gradsku Skupštinu i Sabor. Upravo oni među njima koji budu spremni stati pred građane na zborovima koje predviđa trenutni zakon o lokalnoj samoupravi i kroz takve zborove osjetiti kako kvart diše zaslužuju vaš i moj glas. Važno je izabrati one koji znaju slušati a ne one koji su u svojoj komunikaciji “jednosmjerni”. Izabrati, dakle one koje zanimaju vaši problemi a ne njihovi “projekti”.

Imajte na pameti kako upravo na ovim izborima Vaš glas vrijedi najviše !

Odgovori