POČINJE NOVA SEZONA FITNESSA NA VINCU

NOVA SEZONA JE PRED NAMA !

Nastavljamo biti aktivne kao i do sada u našem kvartu uz programe pilatesa, aerobic mixa, zumbe i fitnessa za klince, nečim sasvim novim i za naše najmlađe! Programi su različiti tako da svatko može pronaći nešto za sebe, ovisno o svojim željama i mogućnostima… Pilatesom utjeće na tijelo i um kroz statičke i kontrolirane pokrete razvijajući pri tome vretenaste mišiće, statičku snagu, fleksibilnost i ljepše držanje… Aerobic mixom (tabata, aerobic, kružni trening, extreme workout) uz veselu atmosferu i glazbu intervalnim treningom razvijamo sve motoričke sposobnosti, pozitivno utjećemo na kardiorespiratorni sustav i topljenje potkožnog masnog tkiva… A za kraj tjedna za one željne plesa Zumba!! Opuštanje uz Latino ritmove i plesne koreografije gdje se izmjenjuju ritmovi salse, cumbie, merengea i reggetona. Na svim satovima u opuštenoj atmosferi, rezultati, zabava i smijeh su zagarantirani!

Termini:

pon-sri 21,15 aerobic mix

uto-čet 18,00 pilates

petak 21,00 zumba

I od ove sezone nešto i za naše najmlađe: FITNESS ZA KLINCE!

Trening prilagođen djeci i razvoju svih motoričkih sposobnosti ovisno o senzibilnoj fazi u kojoj se dijete nalazi. Provođenje vježbi oblikovanja, raznih štafetnih igara, poligona, sportskih igara i sl.

Uz pozitivan utjecaj na zdravlje i kvalitetan razvoj djeteta cilj je osvijestiti potrebu i naviku za tjelesnom aktivnošću, razviti osjećaj odgovornosti i pripadnosti timu.

Termin fitnessa za klince:  subota 9,00 

KONTAKT: 

DŠR»Carpe Diem Remete«,Vinec 1

prof. kineziologije Petra Horvatić  095 1988 733

certificirana zumba instruktorica Marija Šimić

Odgovori