BULUT PRVAK HRVATSKE DRUGU GODINU ZA REDOM

BULUT PRVAK HRVATSKE DRUGU GODINU ZA REDOM!
Ivan Benjamin Bulut osvajanjem prvog mjesta u kategoriji -60 kg ponovio je prošlogodišnji uspjeh na Prvenstvu Hrvatske u judu u uzrastu U 14.

Na natjecanju koje je 25.  svibnja  održano u Rijeci član JK “Remete” zabilježio je pobjede ipponom, prije isteka vremena, u sve četiri borbe. Pokazao je široku lepezu tehnika i taktičku zrelost u njihovom korištenju. Na putu do naslova pobijedio je redom Brunu Katića (JK Solin), Mateja Mlinarevića (JK Mladost Osijek), Juru Jurišića (JK Ippon Labin) te, u finalu, Ivana Nikšića (JK Mladost Osijek).  Uz  Ivana, najviše zasluga za još jedan naslov državnog prvaka ima njegov otac, glavni trener u JK Remete kojem je to treća državna medalja u nizu u protekle tri godine (Ema Čorak 3. mjesto 2011., Ivan Benjamin Bulut 1. mjesto 2012. i 2013.) što je lijep uspjeh za trenera i klub koji postoji tek 5 godina. Trener nije propustio zahvaliti, istaknuvši  kako su i za ovu medalju zaslužni svi u klubu: od onih najmanjih koji prije treninga moraju složiti strunjače do Ivanovih vršnjaka Sare, Eme i Matije te pomoćnog trenera Fabijana, koji su mu pomogli sparirajući…

Iz kluba zahvaljuju ravnateljici OŠ Remete Brankici Hercigonji, koja je uvijek spremna pomoći nalaženjem dodatnih termina za trening te, naposljetku, poduzetniku Siniši Popoviću, bez čije financijske pomoći bi sve bilo puno teže.

Osim Ivana na postolje je stao još jedan remetski judaš: Karak Kruhak, član JK Medvedgrad.

 

postolje
Drugu godinu za redom na najvišem nacionalnom postolju
 
 
 
cestitariIvana su u klubu dočekali s nestrpljenjem te prigodnim poklonom i cvijećem 
 
 
foto: HJS,  Žarko Maričić

 

 

Odgovori